Så här får du dina trosor

  1. Köp tre valfria förpackningar o.b.
  2. Skicka ett sms med texten OBSOMMAR till 72120 och bifoga en bild på ditt kvitto
  3. Inom 3 dagar får du tillbaka ett sms med en unik kod som gäller för ett par valfria trosor i webb­shopen på www.salmingunderwear.com

Ha en bra sommar!

Kampanjvillkor: Kampanjen pågår i utvalda dagligvarubutiker i Sverige mellan 15/5 – 31/8 2017 eller så långt lagret av premier räcker. Premien går att erhålla fram till 15/9. Erbjudandet gäller endast tamponger inköpta i Sverige. Köp tre förpackningar o.b. tamponger och skicka en bild på ditt kvitto och texten OBSOMMAR till telefonnummer 72120. Det kostar som ett vanligt MMS enligt din operatörs ordinarie taxa. Därefter får du ett SMS med en unik kod som gäller för ett par valfria trosor ur serien Free i Salmings webbshop på www.salmingunderwear.com. Välj vilka trosor du vill ha och fyll i din kod i kassan. Premien kan inte ändras till annan vara eller bytas mot kontanter.

 

*Du betalar bara för fraktkostnaden som är 29 kr. Loyaltic Ab, Maria Skolgata 83, 118 53 Stockholm, ansvarar för hanteringen av de SMS du skickar för att administrera kampanjen. Personuppgifter kan samlas in och lämnas ut till tredje­partsleverantörer, men enbart för att hantera denna kampanj. Din information tas bort efter att kampanjen är avslutad. För att kunna ta del av erbjudandet måste du vara 18 år eller äldre och vara bosatt i Sverige. Erbjudandet gäller en gång per person.

 

Avsändare: McNeil Sverige AB, 169 90, Solna, telefon 020-42 11 11, nordicconsumerservice@its.jnj.com