ProComfort™ Night

ProComfort™ Night

MYT: Du kan inte använda tamponger på natten FALSKT!Trots att detta är en vanlig myt, kan du definitivt använda tamponger på natten, och det gör också miljontals kvinnor varje natt under sin mens. Faktum är att o.b.® ProComfort™ Night är utformad just för att användas under natten. Tampongen arbetar i harmoni med din kropp och ger upp till 8 timmars osynligt skydd som hjälper dig att sova bekvämt med vetskapen om att du har skydd hela natten. För säker användning , kom bara ihåg att sätta in den precis innan du går och lägger dig och byta den direkt på morgonen.

VAD SKILJER o.b.® ProComfort™ Night FRÅN ANDRA SKYDD?o.b.® har skapat ProComfort™ Night för att säkerställa att du har pålitligt skydd under hela din mens. Med unika SilkTouch™ vingar som formar sig efter din kropp, sitter o.b.® ProComfort™ Night bekvämt på plats under hela natten.

HUR DE FUNGERAR: Teknologin bakom skyddetVäl på plats vecklar vingarna försiktigt ut sig, anpassar sig efter din individuella kroppsform, och leder varsamt vätskan in i tampongens innerkärna där den absorberas och ger ett pålitligt skydd hela natten. Med unika SilkTouch™ vingar är tampongen både lätt att föra in och ta ut, och sitter bekvämt på plats under natten.

VAD ÄR BÄST FÖR MIG?o.b.® ProComfort™ Night finns med 2 uppsugningsförmågor – normal och super , så du kan hitta skyddet som passar ditt behov bäst. Prova båda nedan eller använd vår produktguide för att hitta tampongen som passar dig bäst.

För bekvämt skydd – dag eller natt – upptäck också resten av ProComfort™ sortimentet.

o.b ProComfort™ Night Normal

Normal

Bild på en förpackning av o.b. ProComfort Night Normal. Produkten har 3 bloddroppar och indikerar att den passar bra för lätta till normala mensblödningar under natten.

Super