Du och din mens

Bild på en kvinna som cyklar. Bilden illustrerar en kvinna som lever och mår bra som vanligt även under menstruationen.

Må bra

Kvinnor kan ha olika besvär under dagarna kring mensen. De kanske känner sig irriterade, trötta eller har mensvärk. Här får du tips på vad du kan göra för att må bra under mensen och leva som vanligt.

Strax före mensen

Bild på en ung leende kvinna som håller en vattenflaska i handen och sprutar vatten.

Känner du dig plötsligt lättirriterad och på dåligt humör? Får du huvudvärk och märker att brösten ömmar? Det är inget konstigt med det. Miljontals kvinnor lider av de här symtomen som kallas för PMS (premenstruellt syndrom). Det finns saker som du kan göra för att lindra de här besvären, så att de inte hindrar dig att leva som vanligt också under de här dagarna.

LÄS MER

Det går att leva som vanligt under mensen

Bild på en kvinna som sitter på stranden och mediterar. Bilden illustrerar att det går att koppla av och leva som vanligt även när du har mens.

Har du ofta en molande känsla i magen, känner dig lättirriterad och trött när du har mens? Det är du inte ensam om. De flesta kvinnor känner igen sig i detta. Om du förstår vad det beror på och vet vad du kan göra för att lindra besvären, kan du leva precis som vanligt när du har mens.

LÄS MER

Hitta den o.b.®-tampong som passar dig bäst

Bild på olika produkter från o.b. tamponger. O.b. Original och o.b. ProComfort.

Med o.b.®-tamponger kan du röra dig obehindrat och känna dig helt säker under hela mensen. Oavsett vad du gör känner du dig helt trygg!

LÄS MER