Varumärket o.b.®

Bild på två kvinnor i baddräkt som håller handen. Bilden är gammaldags och illustrerar den kvinnliga revolutionen.

En revolution för alla kvinnor

Kan du föreställa dig ett liv utan tamponger? Hur skulle det kännas om du under vissa dagar inte kunde bada eller ha på dig din åtsmitande favoritklänning till exempel? I mer än 60 år har o.b.® varit en viktig del av livet för miljontals kvinnor och en symbol för trygghet och självförtroende. Läs om hur idén till o.b.® föddes och om vilken betydelse en kvinnlig gynekolog och passionerad simmare hade för utvecklingen av den här revolutionerande produkten.

MER INFORMATION
Bild på flera o.b. tamponger som är staplade på varandra.

Kvalitet att lita på

Varför är kvalitet så viktigt? Tamponger är en del av livet för miljontals flickor och kvinnor. De litar på o.b.®:s kvalitet och vi arbetar hårt för att de ska fortsätta med det.

MER INFORMATION
Bild på två kvinnor, en äldre till vänster och en yngre till höger. Bilden illustrerar historiken av o.b. Och att vi har hjälpt förbättra livskvaliteten för kvinnor i mer än 65 år.

Vi har satt oss in i kvinnors behov i mer än 65 år

o.b.® har medverkat till att förbättra livskvaliteten för kvinnor under mer än ett halvt sekel, under en tid då villkoren för kvinnor har förändrats enormt. Läs om hur o.b.® förändrat de hygieniska förutsättningarna för kvinnor och lyckats att fortsätta leverera förbättrade produkter genom åren.

MER INFORMATION

HÅLLBARHET

Hållbarhet innebär ett ständigt arbete med hänsyn till miljön och våra kunder. Detta är ett ledord för oss. o.b.® tillverkar miljarder tamponger varje år. Hur arbetar vi för att varje tampong ska påverka miljön så lite som möjligt?

MER INFORMATION