Använda tampong på natten

Bild på en ung kvinna som ligger ner i sin säng. Bilden illustrerar en ung kvinna med menssmärtor och som använder en tampong under natten.Ja, visst kan du använda tampong på natten! Testa o.b.® ProComfort™ Night! Vore det inte skönt att vakna på morgonen när du har mens och veta om att du haft ett bra skydd som räckt hela natten? Det är en vanlig myt att man inte kan använda tampong på natten – men det stämmer inte! o.b.® ProComfort™ Night med unika SilkTouch™-vingar ger ett fantastiskt bra skydd och gör att tampongen sitter bekvämt på plats hela natten. Så här gjorde vi…Bild på en ung kvinna som precis har vaknat upp. Bilden illustrerar att du kan sova med en tampong och vakna upp och känna dig fräsch. Bekvämt och säkert skydd hela natten Till skillnad från bindor är tampongerna o.b.® ProComfort™ Night så behagliga att du inte märker dem. När du går och lägger dig känns det naturligt och du kan röra dig obehindrat. o.b.® ProComfort™ Night är den enda natt-tampongen med unika SilkTouch™-vingar. Vingarna vecklar försiktigt ut sig, anpassar sig efter din individuella kroppsform och leder på ett säkert sätt vätskan in i tampongkärnan. Detta gör att du får ett pålitligt skydd hela natten. Det unika SilkTouch™-höljet gör det också bekvämt att föra in tampongen på kvällen och ta ut den på morgonen. o.b.® ProComfort™ Night-tampongerna är så säkra och bekväma att du kan sova gott hela natten.

 
Säkert skydd hela natten

o.b.® -tamponger respekterar kroppen. o.b.® har designats av en kvinnlig gynekolog, för att tampongerna ska fungera i harmoni med kroppen. Till skillnad från bindor samlar de upp vätskan inuti kroppen genom att utvidga sig jämnt och försiktigt anpassa sig efter den individuella kroppsformen. o.b.® -tamponger är tillverkade av fibrer av högsta kvalitet*. De suger upp vätskan lite i taget, så att tampongen fylls successivt.

För in o.b.® ProComfort™ Night precis innan du går och lägger dig och ta ut tampongen direkt på morgonen. Även om du använder tampongen längre tid på natten, kan du börja med att använda tamponger av samma storlek som du brukar ha på dagtid. Om det inte är tillräckligt kan du testa en produkt med högre uppsugningsförmåga.

o.b.® ProComfort™ Night är testad av gynekologer och används av miljontals kvinnor varje natt under mensen.

*enligt Europeiska farmakopén (European Pharmacopeia)