ProComfort™

Bild på två förpackning av o.b. ProComfort Night Normal och Super. Produkten har 3 respektive 4 bloddroppar och indikerar att de passar bra för normala och rikliga mensblödningar under natten.
o.b.® ProComfort™-tampongerna har ett lent SilkTouch™-hölje som gör att de är väldigt lätta att få på plats. De är bekväma och lätta att använda även för dig som använder tampong för första gången, eller som har lite mens.

Hur kan o.b.® ProComfort™ ge ett pålitligt skydd samtidigt som de är så bekväma att använda?
  • o.b.® ProComfort™ med det unika lena SilkTouch™-höljet är lätta att få på plats och ta ut och så behagliga att du inte märker dem.
  • Det lena höljet ingår i den senaste utvecklingen av tamponger med ett ännu lenare ytskikt.
  • De vridna kanalerna ger ett pålitligt skydd: mensen samlas effektivt upp inuti tampongen.


När är ProComfort™ det perfekta valet?

o.b.® ProComfort™ är lätt att få på plats och ta ut. o.b.® ProComfort™ Mini rekommenderas speciellt för dig som använder tampong för första gången, eller de dagar du har lite mens. Den passar de flesta unga kvinnor, de dagar när mensen är liten till normal och t.ex. för dig som använder p-piller.

För dig som använder tampong för första gången passar o.b.® ProComfort™ Mini bäst, eftersom den är så lätt att få på plats. Den är liten och smal med en avsmalnande topp och ett lent SilkTouch™-hölje.

När du ska visa din dotter hur hon använder tampong första gången passar o.b.® ProComfort™ Mini perfekt.


Vilken ProComfort™-tampong passar bäst för mig?

o.b.® ProComfort™ finns i många olika storlekar för att du ska kunna hitta den som passar dig bäst beroende på hur mycket du blöder.

Hitta den tampong som passar dig med hjälp av vår produktguide.

 

Bild på en förpackning av o.b. ProComfort Mini. Produkten har 2 bloddroppar och indikerar att den passar bra för små mensblödningar.

Mini

Bild på en förpackning av o.b. ProComfort Normal. Produkten har 3 bloddroppar och indikerar att den passar bra för normala mensblödningar.

Normal

o.b ProComfort™ Super

Super

o.b. ProComfort™ Super Plus

Super Plus

Duo Förpackning