Du och din mens

Bild på en ung kvinna som står framför en krittavla.

Mensblödningen varierar

Storleken på blödningarna varierar under själva mensen, men också i olika perioder av livet. Lär dig vad som påverkar hur mycket du blöder och vilken av o.b.®:s tamponger som passar bäst för dina varierande behov.

Under olika perioder av livet

Bild på 3 kvinnor som håller om varandra, en yngre kvinna till vänster och två äldre kvinnor till höger

Det är helt naturligt att storleken på blödningarna varierar under själva mensen, men också i olika perioder av ditt liv. Ta reda på varför och vilken av o.b.®:s tamponger som passar bäst för dina varierande behov.

LÄS MER

Efter en graviditet

Bild på en kvinna som pussar och håller en bebis.

Grattis till ditt nyfödda barn! Du kommer säkert att märka hur din kropp förändras. Dina mensblödningar kan bli kraftigare och tampongstorleken du brukade använda kanske inte längre räcker till. Läs om vad som kan hända och vilken o.b.®-tampong som passar bäst.

LÄS MER

Runt klimakteriet

Vänstercentrerad bild på en medelålders kvinna som ler.

Klimakteriet är ett nytt kapitel i ditt liv! En del kvinnor märker knappt någonting, medan andra har det väldigt besvärligt. Oroa dig inte om du har besvär – det finns många olika sätt att hantera dem på.

LÄS MER

Använda tampong på natten

Bild på ung kvinna som ligger ner på en säng och sover. Bilden visar att det går utmärkt att använda tampong på natten.

Ja, visst kan du använda tampong på natten! Testa o.b.® ProComfort™ Night! Vore det inte skönt att vakna på morgonen när du har mens och veta om att du haft ett bra skydd som räckt hela natten? Det är en vanlig myt att man inte kan använda tampong på natten – men det stämmer inte! o.b.® ProComfort™ Night med unika SilkTouch™-vingar ger ett fantastiskt bra skydd och gör att tampongen sitter bekvämt på plats hela natten.

LÄS MER